Профспілка залізничників і транспортних будівельників щиро вдячна братським міжнародним партнерам − Міжнародній та Європейській федераціям транспортників, профспілкам зі Швеції − «Union to union» і «SEKO», польській профспілці «Солідарність» за важливу підтримку і надання допомоги. Це створює запас міцності та дозволяє перекрити критичні потреби. 

 

Так, на сьогодні ми вже отримали три партії гуманітарного вантажу, який прибув залізницею в Україну 25, 30 та 31 березня, а це:

 

Матраців – майже 600 шт.

Подушок – близько 900 шт.

Ковдр – понад 800 шт.

Підковдр та наволочок – більш як по 200 шт.

Простирадл – понад 200 шт.

 

За дорученням лідера профспілки Олексія Семеруня голова дорожньої профорганізації Львівської залізниці Артем Корольков розподілив отриману гуманітарну допомогу, насамперед, між бригадними будинками локомотивних та моторвагонних депо, у пасажирське вагонне депо Львів, територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд», а також в організації, де облаштовано місця для тимчасово переміщених осіб (такі, як навчальні заклади, підприємства, вокзали).

 

Слід відзначити важливу допомогу наших голів первинок західного регіону, зусиллями яких вдається доставити необхідний вантаж у визначені місця.