ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
26 липня 2012  всі новини

Дисконтна програма крокує!

Вже повідомлялось про старт реалізації дисконтної програми профспілки у Києві. У столиці вже понад 20 партнерів долучилися до мережі закладів, які надають системні знижки на товари та послуги членам профспілки залізничників і транспортних будівельників.


 

Тим часом, проект набуває розвитку: так, 19–20 липня у Харкові відбувся дводенний семінар-тренінг для профактивістів, які опікуватимуться впровадженням дисконтної програми на Південній магістралі.



Для того, щоб охопити якнайбільшу територію, на семінар було запрошено 17 осіб – з Харкова, Полтави, Кременчука, Сум, Куп’янська і Гребінки. Захід був насиченим, адже профпрацівники і звичайні залізничники мали опанувати нову, незвичну для себе справу, отримати знання і навички, необхідні для ведення ділових переговорів з потенційними партнерами, планування і успішного втілення дисконтної програми.


Перший заступник Голови профспілки М.Сінчак розповів учасникам про мотиви впровадження цього проекту, кроки, зроблені Радою профспілки для втілення програми, а також ознайомив присутніх із результатами, яких вдалося досягти з початку роботи над реалізацією проекту у Києві. Насамперед, Рада профспілки поставила на меті створити умови для економії коштів спілчан при здійсненні покупок і використанні різноманітних послуг, зазначив він. З іншого боку, профспілка запроваджує сучасні методи роботи, у тому числі – з розвитку мотивації профспілкового членства, одним з них має стати саме ця програма. Планується, що в майбутньому дисконтну картку буде об’єднано з профспілковим квитком, а сам проект охопить усю Україну, тобто усіх наших спілчан.


Тож подальші кроки для цього зроблено – одним із них став семінар у Харкові. Тому М.Сінчак побажав його учасникам успіхів у навчанні і подальшому застосуванні отриманих навичок для успішної реалізації проекту у своїх регіонах.


Консультант проекту К.Шейгас і завідувач відділу організаційної і кадрової роботи Ради профспілки О.Гнатюк провели тренінг. Обсяг знань виявився справді значним. Профактивісти вчилися будувати команду для реалізації проекту, обирати людей на різноманітні посади в його рамках, у тому числі – керівні, планувати кроки з втілення кожного етапу програми, ставити перед собою та іншими цілі та завдання. Водночас вчилися передбачати ризики, уникати їх, опанували головні технології укладання договорів, основи тайм-менеджменту, ефективної ділової комунікації тощо.


Учасники визначили конкретні кроки з реалізації проекту. Наприклад, вже на початок серпня заплановано провести зустрічі з потенційними партнерами, а до кінця літа передбачається укладання перших договорів. Регіональний представник профспілки з реалізації дисконтної програми на Південній залізниці — провідний спеціаліст оргвідділу дорпрофсожу О.Колісник.


З часом подібні семінари-тренінги відбудуться і на інших залізницях.


Відділ інформації Ради профспілки


[imagebrowser id=7]


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти