ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
29 серпня 2012  всі новини

Дисконтний проект профспілки набирає обертів

Унікальна програма профспілки залізничників і транспортних будівельників України, мета якої – створення умов для економії грошових витрат спілчан за рахунок системних знижок на різноманітні товари і послуги, – поступово розвивається...



Зокрема, шляхом розширення мережі партнерів дисконтної програми. Приміром, до організацій, які співпрацюють з профспілкою у Києві – інтернет-гіпермаркета, закладів харчування, аптечної мережі, таксі, магазинів матеріалів для оздоблення стін і підлоги, тканин і цифрової техніки, мовних курсів, парку розваг, юридичної і страхової компаній та інших, останніми днями приєдналися мережа аптек гормональних препаратів, магазини меблів та оптики, туристична компанія, спортивний клуб тощо.


Розгортається дисконтна програма і територіально. Так, завдяки власній ініціативі активісти Луганської територіальної профорганізації вже уклали низку договорів про співпрацю з підприємцями свого регіону. Учасники тренінгу, що відбувся нещодавно у Харкові, проводять переговори з потенційними партнерами. До речі, подібні семінари у вересні відбудуться також у Дніпропетровську та Одесі. Тож з них розпочнеться активна реалізація програми на цих залізницях.


Зацікавленість у придбанні дисконтних карток висловлюють профкоми структурних підрозділів. Наразі їх власниками вже стали понад 4 тис. спілчан.


Запрошуємо всі профорганізації якнайшвидше приєднатися до реалізації дисконтної програми – нового, масштабного проекту профспілки.


Відділ інформації Ради профспілки


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти