ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
14 листопада 2013  всі новини

Видовищне шоу у парку «Київська Русь»

Партнер дисконтної програми профспілки залізничників і транспортних будівельників України парк «Київська Русь» дарує спілчанам нагоду долучитися до історії древнього Києва, побувавши на фінальному змаганні міжнародного турніру з історичного фехтування «Витязь Київського дитинця», що проходитиме 16 листопада п. р., зі знижкою 25 % на вхідний квиток.



Три найсильніші команди зійдуться на полі Парку. Глядачі спостерігатимуть за поєдинками з 11.00 до вечора. Крім того, на гостей чекають захоплюючі кінні шоу, турніри лучників і лицарів, княже полювання. Театр парку Київська Русь підготував веселі розважальні сценки – про сільського ловеласа, збори богатирів на війну та як князь собі дружину вибирав. А моторні слов’янські красуні розвеселять гумористичними номерами із елементами трюків верхи на конях.


Кожен бажаючий зможе взяти участь у народних іграх та забавах, хороводах разом із мешканцями Древнього Києва. Увечері на всіх чекає яскраве шоу та феєрверк.


Вартість вхідного квитка – 100 грн., для пенсіонерів – 50 грн., студентам з нагоди Дня студента знижка 50 %, дітям дошкільного і шкільного віку вхід безкоштовний. Власникам дисконтної картки профспілки – знижка 25 %.


1


2


3


4


5


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти