ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
21 листопада 2013  всі новини

«Пінгвіновий рік» у «Дивосвіті»

Новий партнер дисконтної програми профспілки залізничників і транспортних будівельників – сімейний центр розвитку і розваг «Дивосвіт» запрошує дітлахів і їхніх батьків на новорічну виставу «Пігвіновий рік», даруючи власникам дисконтної картки знижку 15 % на вартість квитків.



Інтерактивне дійство за участі улюбленців багатьох малюків – веселих і кмітливих пінгвінів, інших мешканців Антарктиди і, звичайно ж, Діда Мороза, відбудеться з 20 грудня по 7 січня 2014 року об 11.00, 13.00, 15.00. На гостей чекатимуть цікава вистава, фотосесія з учасниками дійства, Дідом Морозом і Снігуронькою, ігри й вікторини, святкові хороводи, солодкі сюрпризи, різноманітні ігри та розваги: атракціони, казковий лабіринт, загадковий Динопарк, шоу мильних бульбашок, пізнавальний Шкодер-Клаб, 4D кінотеатр та багато інших захоплюючих занять.
Вартість квитків – 180 грн. Спілчани – власники дисконтної картки та їхні діти можуть долучитися до казкового дійства, отримавши 15-відсоткову знижку. Вистави проходитимуть у концертному залі «Дивосвіту» за адресою м. Київ, вул. Маршала Малиновського, 24/10 (ст. М. «Оболонь»).


(Завантажити)


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти