ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
9 вересня 2014  всі новини

Партнер дисконтної програми банк «Траст» розширює мережу і планує подальшу співпрацю з нашою профспілкою

223_TRASTКеруючий Київською регіональною дирекцією банку «Траст» Сергій Стрюков надіслав 4 вересня 2014 року на адресу Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України листа, в якому, висловивши повагу, повідомив, що за час співпраці в межах дисконтної програми профспілки пільговими умовами кредитування готівкою скористалися майже 1000 спілчан, що дозволило їм загалом заощадити понад 1 млн грн. Таких результатів досягнуто завдяки привабливим умовам, які пропонує банк, та не менш важливою є активна соціальна позиція самих спілчан в поширенні інформації про вигідні умови надання кредитів.


Банк «Траст» неодноразово був партнером заходів, ініційованих Радою профспілки, і планує надалі брати у них участь. А враховуючи складну ситуацію в східних областях України, не залишає поза увагою клієнтів-спілчан, які перебувають у зоні АТО, тимчасово переселені із зони АТО, мобілізовані до Збройних Сил України та беруть участь в АТО і позбавлені основного джерела доходу. Для таких клієнтів банк пропонує лояльні та індивідуальні умови реструктуризації заборгованості. Банк впровадив для зручності клієнтів нові механізми погашення кредитів, такі як термінали самообслуговування, платежі через інтернет, грошові перекази тощо.
Сьогодні банк активно здійснює пільгове кредитування спілчан, а також планує поновити тимчасово припинену видачу пільгових кредитів у Донецькій і Луганській областях за умови врегулювання конфлікту в цих регіонах.
«Траст» розширив мережу відділень та точок з експрес-кредитування по Україні, у тому числі у Хмельницькому та Вінниці. При їх відкритті було взято до уваги зручність їх розташування та графік роботи членів профспілки.
Крім того, С.Стрюков наголосив, що банк діє виключно у рамках законодавства України і не здійснює жодних дій, які можуть бути підставою для застосування будь-яких санкцій. Серед акціонерів і контрагентів банку «Траст» немає юридичних осіб, учасниками або вкладниками яких прямо чи опосередковано є Російська Федерація.


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти