ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
9 жовтня 2014  всі новини

Партнер дисконтної програми профспілки банк «Траст» пропонує новий продукт

223_TRASTДля спілчан – власників дисконтних карток профспілки залізничників і транспортних будівельників України, які раніше оформлювали кредити в одному чи декількох банках, і на сьогодні вони діють, банк «Траст» пропонує новий кредитний продукт «Рефінансування» зі знижкою.


Переваги цього продукту очевидні:
• економія на щомісячних платежах, оскільки кредитна ставка нижча, ніж за діючими;
• збільшення терміну кредитування і тим самим зменшення розміру щомісячних платежів за кредитом;
• консолідація (об’єднання) кредитів для зручності й економії часу;
• закриття заставної позики, тобто звільнення майна від заставних обов’язків;
• отримання додаткових коштів «на руки» за такої необхідності.
Програма «Рефінансування» передбачає широкий діапазон сум кредиту від 5 тис. грн. до 100 тис. грн. на строк від 3 місяців до 5 років.
Детальнішу інформацію можна отримати за тел. 080-050-90-20 (безкоштовно зі стаціонарних номерів) або звернувшись до одного із представництв банку.
Водночас банк «Траст» звертає увагу клієнтів – членів профспілки на те, що останнім часом досить поширеними є випадки, коли спілчани через непоінформованість потрапляють в економічно невигідні для себе ситуації, користуючись послугами так званих «фінансових посередників» при отриманні кредиту. Банк у цьому випадку несе репутаційні ризики, а клієнт – член профспілки втрачає значну частину кредиту і несе більше фінансове навантаження. Тож будьте пильними! Адже для членів профспілки, за статистикою, створено максимальний рівень узгодження кредитів і при цьому мінімальні відсоткові ставки за кредитами.


Владислав Антощак,
головний фахівець з розвитку корпоративного каналу банку «Траст»


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти