ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
10 грудня 2014  всі новини

«Різдвяний подарунок» від профспілки та її партнерів

У рамках розвитку інноваційних проектів профспілки та з метою вивчення попиту на послуги профспілкового кол-центру з 1 грудня 2014 року до 19 січня 2015-го наша профспілка разом з партнерами дисконтної програми – страховою компанією «Альфа страхування» і ТОВ «Центр соціальних послуг» проводить акцію «Різдвяний подарунок».


Протягом цього часу за номером 0–800–210–308 (дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів безкоштовні, з мобільних – згідно з тарифами операторів) буде працювати кол-центр, фахівці якого цілодобово і безкоштовно надаватимуть членам профспілки – власникам дисконтної картки та членам їхніх родин юридичні консультації, інформацію про дисконтну програму профспілки, поради щодо дій в екстрених ситуаціях тощо.
Серед спілчан, які скористаються послугою кол-центру, наприкінці січня буде розіграно спеціальні призи: 15 договорів страхування за програмою «Альфа Сервіс» і 5 – за програмою «Легка допомога»/«Потопа.Net» за акційною ціною 1 грн., а також подарунковий сертифікат мережі магазинів COMFY номіналом 1 тис. грн.
Для того, щоб скористатися послугою та взяти участь у розіграші призів, необхідно, зателефонувавши за вказаним номером, обов’язково назвати номер дисконтної картки.

akcia_parovoz


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти