ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
15 грудня 2014  всі новини

Новорічна акція від профспілкової мобільної корпорації life:) «ПРИВІТАЙ ДРУЗІВ З НОВИМ РОКОМ!»

Ви є учасником профспілкової мобільної корпорації? Маєте близьких, рідних, друзів чи знайомих, які мають бажання приєднатися або вже користуються послугами оператора мобільного зв’язку life:)? Допоможіть їм зменшити витрати на мобільний зв'язок та заощаджувати з соціальними проектами профспілки!
Беріть участь в Акції й отримуйте безкоштовні SMS або ХВИЛИНИ для Новорічних вітань і приємного спілкування!


Організатор Новорічної Акції «Привітай друзів з Новим Роком!» – Профспілка залізничників і транспортних будівельників України.
Для участі в Акції запрошуйте до профспілкової мобільної корпорації нових учасників та відправляйте зі свого корпоративного номера life:) SMS-повідомлення* на номер адміністратора корпорації +38 (093) 333-17-98 з наступним текстом:
- для отримання нового номера – «Акція+новий»;
- для переведення в корпорацію існуючого номера – «Акція+(ХХХ) ХХХ-ХХ-ХХ», де (ХХХ) ХХХ-ХХ-ХХ – активний номер абонента life:).
*Вартість SMS-повідомлення відповідно до Вашого тарифного плану.
Протягом наступних 2 робочих днів з Вами або рекомендованим Вами абонентом life:) зв’яжуться представники організатора Акції для з’ясування деталей.
Всі нові та переведені номери підключаються до тарифного плану «Вигідний» з абонентською платою – 19 грн. на місяць. Після активації номера в корпорації абонент зможе самостійно перейти на інший більший тарифний план безкоштовно, звернувшись до інформаційно-консультаційного центру life:) за номером – 5433.
Детальну інформацію про корпоративні тарифи можна отримати на сайті профспілки zalp.org.ua в розділі «Соціальний захист».
Для переведення існуючого номера в корпорацію на його рахунку має бути не менше 20 грн., а у випадку переходу з індивідуального контракту з більшим тарифом – 31 грн., враховуючи плату за пониження тарифу.
Для активації нового номера після отримання безкоштовного стартового пакета необхідно вставити sim-картку в телефон, поповнити рахунок виключно скретч-карткою life:) на суму не менше 20 грн.** та виконати перший дзвінок, дослухавши до кінця вітання від life:). Видача стартових пакетів відбуватиметься встановленим порядком.
**Залишок коштів можна використати на оплату мобільних послуг або абонентської плати в наступних місяцях.
Номер нового абонента корпорації, рекомендованого Вами, повинен бути активований в корпорації з 15 по 26 грудня 2014 року, після чого Ваш номер потрапляє до бази претендентів на отримання призів.
За кожен активований (переведений) номер Ви отримуєте шанс виграти приз! Чим більше номерів буде активовано за Вашою рекомендацією, тим більше шансів стати переможцем розіграшу.
Під ПРИЗАМИ розуміється надання права переможцю БЕЗКОШТОВНОГО користування додатковими послугами – пакетами «125 SMS по Україні» або «50 хвилин по Україні» (на вибір переможця) на період з 30.12.2014 по 28.01.2015 р. Про свій вибір переможець повідомляє організатора Акції SMS-повідомленням на номер адміністратора корпорації +38 (093) 333-17-98, після оголошення результатів розіграшу, про які буде повідомлено на сайті профспілки та SMS-розсилкою. Загальна кількість призів – 50 шт.
Розіграш призів відбудеться 29.12.2014 р. в режимі відеоконференції за допомогою відповідного інтернет-ресурсу. Якщо в ході розіграшу номер учасника Акції перемагає більше одного разу, то він має право на отримання лише одного приза, при цьому не позбавляючись права на отримання головного приза згідно з нижченаведеними умовами.
Головний приз Акції – Мобільний USB-модем, отримає той учасник Акції, за рекомендацією якого буде активовано найбільшу кількість нових абонентів у профспілковій мобільній корпорації life:).
Бажаємо успіхів, приємного спілкування та чарівних Новорічних свят!

  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти