ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
12 вересня 2012  всі новини

Перша ластівка на Придніпровській

Укладенням першого договору про надання знижки членам профспілки залізничників і транспортних будівельників завершився семінар-тренінг для профактивістів Придніпровської магістралі, які працюватимуть над впровадженням дисконтної програми у регіоні.


[singlepic id=40 w=300 h=225 float=center]



Було запрошено 30 активістів з усіх вузлів залізниці, аби територія розгалуження програми була якнайширша.


Відкриваючи захід, заступник голови дорожньої профорганізації А.Лейко розповів учасникам – профпрацівникам і активістам залізничних вузлів – про мотиви, які спонукали профспілку взятися за цю непросту справу. Соціальний проект профспілки – унікальна програма, яка сприяє економії витрат спілчан, і має стати одним із мотиваційних чинників членства саме у нашій профспілці. Програма вже зарекомендувала себе у Києві, де з профспілкою співпрацюють 25 партнерів, має значний потенціал і Придніпровська залізниця.


Про успіхи київських колег докладно розповів завідувач відділу організаційної і кадрової роботи Ради профспілки О.Гнатюк. Спочатку столична команда працювала разом з консультантами проекту, але контракт з ними завершено, і наступні кроки профактивісти здійснюють самостійно. Це не позначилося на результатах: учасники продовжують шукати потенційних партнерів, вести переговори і укладати угоди. Приміром, нещодавно підписано договір про співпрацю з відомою мережею медичних лабораторій «Сінево».


Такі результати під силу й активістам Придніпровської магістралі, запевнив О.Гнатюк. Протягом двох днів він знайомив учасників тренінгу з подробицями роботи з впровадження програми, починаючи від аналізу потреб спілчан, визначення потенційних партнерів і до укладання угод. Звісно, цими пунктами діяльність не обмежується, вона складається з багатьох елементів, засвоєнню яких було присвячено як теоретичні, так і практичні заняття. У підсумку було підписано договір про надання знижки спілчанам Придніпровської: першою ластівкою стала стоматологічна клініка, послуги якої коштуватимуть членам нашої профспілки на 5 % менше. Тепер час учасникам тренінгу показати, чого вони навчилися. За планом перші договори вони мають укласти до середини вересня.


Регіональним представником профспілки з реалізації дисконтної програми на Придніпровській залізниці призначено провідного фахівця відділу оргмасової і соціально-побутової роботи дорпрофсожу О.Бочарова.


Подібний семінар-тренінг відбувся 11–12 вересня п. р. і на Одеській залізниці, на черзі – Львівська і Донецька.


Відділ інформації Ради профспілки




Тим часом…


Понад 4 тис. карток придбали для спілчан профорганізації структурних підрозділів залізниць і підприємств галузі. Від власників карток вже почали надходити побажання щодо подальшого розвитку програми. Зокрема, згідно з опитуванням, яке проводиться на нашому сайті, залізничники хотіли би бачити серед закладів, що надають знижки, більше продуктових і господарчих крамниць, магазинів одягу і взуття, будівельних.


Від профкомів надходять і пропозиції щодо можливого партнерства. Приміром, профком Київського електровагоноремонтного заводу запропонував розглянути можливість співпраці з Подільським бюро туризму і відпочинку, яке вже багато років допомагає урізноманітнювати дозвілля спілчан цікавими екскурсіями і мандрівками по Україні. З бюро укладено угоду, і відтепер всі члени профспілки – власники дисконтної картки отримуватимуть знижку на його послуги.


Першими успіхами поділилися учасники тренінгу з впровадження дисконтної програми, який проводився для профактивістів Південної залізниці: укладено угоду з поліграфічною фірмою у Харкові, триває робота з потенційними партнерами в інших регіонах.


Інф. «ВІСНИКА»



[imagebrowser id=8]


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти