Наразі чимало сімей залізничників України вимушено перебувають у Німеччині, що прийняла і надалі приймає біженців. Разом із Профспілкою залізничників і транспортників EVG ми публікуємо інформацію для сімей залізничників – вимушених переселенців, у тому числі для тих, хто шукає працевлаштування.

 

Якщо вам довелося виїхати з України в Німеччину в пошуках тимчасового прихистку, у вас виникли питання як зорієнтуватися на німецькому ринку праці, або є питання, які перспективи роботи можливі для вас в Німеччині, звертайтеся за безкоштовною консультацією щодо можливих вакансій в Deutsche Bahn, а також загальною інформацією про німецький ринок праці та інше. 

 

Гаряча лінія: + 49 30 29734949 (Німеччина) – з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 10:00 (консультації проводяться німецькою, англійською, українською або російською мовами). 

 

Також можна залишити запит за посиланням http://surl.li/bvecw 


Якщо є питання про соціальні виплати, процедури подання заяв, загальну підтримку тощо, відповіді можна знайти на сайті Федерального міністерства праці та соціальних справ http://surl.li/bvedr


Фонд BSW & EWH був заснований на початку минулого століття залізничниками для залізничників. Сьогодні Фонд разом із Deutsche Bahn допомагають сім’ям наших колег, які тимчасово перебувають на території Німеччини. Для отримання консультацій фахівців Фонду, а також фінансової та юридичної підтримки, поселення – звертайтеся за телефоном: 0800 2651367 або пишіть info@stiftungsfamilie.de 


Професійна спілка залізничників і транспортних будівельників України вдячна Профспілці залізничників і транспортників EVG за допомогу і необхідну підтримку сімей наших спілчан.