На минулому тижні, 27 вересня, відбулося засідання Молодіжної ради профспілки. «Ми зібралися, щоб обговорити актуальні питання, які стосуються молодіжного сектору. Засідання було наповнене енергією та конструктивними дискусіями», – резюмувала голова Молодіжної ради профспілки Катерина Ізмайлова і зупинилася на таких моментах:

«Ось кілька основних напрацювань з нашої програми:

1. Ми мали можливість наживо поспілкуватися з Головою профспілки Олексієм Семерунем стосовно потреб та проблем молодих працівників. Було дуже цікаво почути думки та пропозиції щодо можливих рішень. Ваш голос почутий!

2. Ми внесли зміни в існуючий склад Молодіжної ради профспілки. Тепер наша робота буде ще ефективнішою. Разом ми зможемо зробити позитивні зміни!

3. Ми допрацювали та передали на затвердження Програму підтримки молодих членів профспілки на 2024–2026 роки, врахувавши часи в яких ми всі зараз живемо. Запровадження нових ініціатив, які сприятимуть вашому особистому та професійному зростанню, є нашим пріоритетом.

4. З перших вуст, від виконавчого директора ГО «Лікарняна каса» центрального регіону, Геннадія Писаренка, отримали інформацію про програму Укрзалізниці «Лікарняна каса». Молодіжних лідерів цікавило питання щодо механізмів реалізації та можливостей, які надає ця програма. Тепер молодь готова брати участь в роз’ясненні.

5. Познайомились з роботою молодіжної ради Профспілка робітників морського транспорту України – ПРМТУ, проговорили спільні майбутні заходи та акції, які будуть спрямовані на підтримку та захист прав молодих працівників. Разом ми зможемо досягти більшого впливу та змінити ситуацію на краще!»

Молодь у своїй фейсбук-групі подякувала учасникам та усім, хто долучився до активної спільноти: «Засідання Молодіжної ради було чудовим шансом вплинути на розвиток профспілки та створити краще майбутнє для всіх молодих працівників».