І в темні часи молодь нашої профспілки намагається бути корисною у різних напрямах. Про діяльність своїх молодих колег розповідає голова Знам’янської територіальної профорганізації Людмила Семиніна:

 

– Наша молодь не чекає, поки їх про щось попросять. Вони шукають, де їхня допомога буде нагальною і корисною. Так, молодіжна рада територіальної профорганізації на чолі з лідером, електромеханіком Знам’янської дистанції сигналізації і зв’язку Романом Шевченком, налагодила тісну співпрацю з місцевими органами влади. Тепер активісти завжди знають, де вони потрібні.

 

Молоді активісти пройшли тренінг психологів міжнародної організації «Лікарі без кордонів», це допомагає їм спілкуватися з вимушеними переселенцями, яких в нашому місті більше двох тисяч.

 

У вільний від роботи час наші хлопці виконали трудомісткі земляні роботи з укріплення міського бомбосховища.

 

Активну участь в цій роботі взяли голови молодіжних рад знам’янських локомотивного депо – Сергій Савченко і вагонного ремонтного депо – Артем Кукса разом зі своїми молодими профактивістами. 

 

Крім того, наші працівники допомогли розвантажити 60 тонн гуманітарної допомоги, яку доставив у наше місто керівник польового офісу Управління координації гуманітарних справ ООН Едуард Тауїл своїм асистентом. 

 

Також молодь взяла участь у комплектуванні продовольчих наборів для зареєстрованих у нашій територіальній громаді внутрішньо переміщених осіб.