На ІІ квартал 2023-го продовжено виплату премії тим працівникам АТ «Укрзалізниця», яким відповідно до п.п. 1.1.2 п.1.1 рішення правління (протокол № Ц-54/31 Ком.т. від 14.03.2022) було відтерміновано її нарахування та виплату за основні результати діяльності (виконання основних показників преміювання). Таке рішення ухвалено правлінням АТ «Укрзалізниця» 13 березня (протокол № Ц-85/13 Ком.т.).

До цієї категорії працівників належать: інженерно-технічний персонал виробничих підрозділів, співробітники філій, які в період військового стану премії не отримували, співробітники апарату управління регіональних філій, філій, тощо. 

Працівники, яким поновлено виплати, отримають премію у квітні, травні та червні 2023 року за періоди, які згідно з чинними положеннями про преміювання розглядаються в зазначені місяці.

Зауважимо, що ухвалене рішення правління, як і в попередньому році, не стосується працівників, посади яких належать до номенклатури посад голови правління АТ «Укрзалізниця» і які працюють на умовах індивідуальних трудових договорів, крім начальників служб регіональних філій.

Якщо ви раніше отримували премію, але не отримали її в поточному місяці, – звертайтесь до фахівця з кадрових питань вашого підрозділу для з’ясування причин, – порадили в Укрзалізниці.

Процес перемовин профспілки з АТ «Укрзалізниця» щодо поновлення призупинених  виплат триває. В пріоритеті залишається соціальна підтримка працівників, які продовжують виконувати свої посадові обов’язки в умовах воєнного стану.