Пенсіонерам та членам їхніх сімей відновлено матеріальну допомогу на медичні та інші цілі (код видів оплат 709). Вказівку Департаменту з управління персоналом та соціальної політики від 22.08.2024 ЦЦУП-14/1287 направлено керівникам структурних підрозділів апарату управління, регіональних філій та філій, яким надано право на комісіях надавати відповідну матеріальну допомогу для відшкодування витрат на медичні та інші цілі.

Зверніть увагу, що відповідно до рішення правління від 20.06.2022 № Ц-54/58 Ком.т. виплату матеріальної допомоги передбачено виключно на лікування непрацюючих пенсіонерів-залізничників з врахуванням критичності та складності випадку.

Додатково інформуємо, що також непрацюючі пенсіонери-залізничники можуть звертатися до голів первинних профорганізацій (структурних/виробничих підрозділів за останнім місцем роботи на залізниці) для отримання адресної матеріальної допомоги на медичне обслуговування для повного або часткового відшкодування лікування, обстеження, реабілітації тощо відповідно до Порядку, затвердженого постановою президії Ради профспілки від 14.12.2023 р., прот. № пр-43.

З повною інформацією можна ознайомитись на сайті профспілки, а також подати електронне звернення.