Коли Профспілка залізничників і транспортних будівельників України дізналась, що генератори в медичних евакуаційних вагонах Укрзалізниці відпрацювали понад норму і більше не можуть забезпечувати роботу медтехніки і мобільних кондиціонерів, то одразу ж звернулась до надійного і перевіреного партнера – громадської організації Ukraine2Power.

Наші партнери оперативно закупили і надали 12 дизельних генераторів, які вже забезпечують стабільну та автономну роботу медичного обладнання в евакуаційних вагонах. У цьому представники організації впевнилися особисто.

Ми вдячні Ukraine2Power та особисто співзасновниці, координаторці з міжнародної співпраці в Німеччині Наталії Фібріґ, керівникам громадської організації в Україні Віктору Колеснику, Андрію Гладкому за допомогу в забезпеченні евакуації поранених, а також за тривале ефективне партнерство.

Нагадаємо, що минулого року завдяки співпраці Голови профспілки Олексія Семеруня та Ukraine2Power в залізничні підрозділи надійшло 22 автономні мобільні системи енергоживлення потужністю 7,2 кВт/год. Частина з них використовуються в реанімаційних та операційних відділеннях усіх залізничних лікарень. Інші – у філії «Центр з будівництва та ремонту колії» АТ «Укрзалізниця» під час аварійно-відновлювальних робіт на прифронтових територіях і для забезпечення побутових умов задіяним працівникам – членам профспілки. Цьогоріч системи доповнено сонячними панелями, що дозволяє заряджати їх навіть в умовах повної відсутності стаціонарного енергопостачання.

Дякуємо за потужну енергію добра, Ukraine2Power!