Розвиток партнерства та співпраці – головна мета зустрічі 31 липня Голови профспілки Олексія Семеруня з представниками міжнародної неурядової гуманітарної організації IsraAID в Україні.

Залізниця є одним з найважливіших елементів інфраструктури нашої країни. Однак, працюючи в умовах війни, залізничники піддаються значному ризику. Саме тому профспілка вважає за необхідне забезпечити працівників додатковими теоретичними та практичними знаннями з домедичної допомоги, а також надати їм необхідну психологічну підтримку та покращити умови праці.

Проєкт з проведення серії тренінгів з домедичної допомоги став черговим кроком плідної співпраці профспілки та IsraAID Ukraine. Перший такий тренінг проведено 31 липня 2024 р. для працівників філії «Центр з будівництва та ремонту колії». Крім необхідних кожному навичок учасники тренінгу отримали сертифікати та аптечки першої допомоги.

Голова об’єднаної профорганізації філії Віктор Муза підкреслив: «Цей тренінг з домедичної допомоги для працівників – надважливий, оскільки своїми навичками і діями в надзвичайній ситуації можна зберегти життя і собі, й іншій людині».

На зустрічі розглянуто й інші можливі питання майбутньої співпраці, наприклад, водозабезпечення та встановлення систем очищення води в підрозділах, які цього потребують.

Олексій Семерунь подякував IsraAID за тривале результативне партнерство, яке профспілка відзначила сертифікатом, і наголосив: «Співпраця з IsraAID Ukraine є яскравим прикладом міжнародної солідарності та допомоги Україні в цей складний час. Ми впевнені, що спільними зусиллями зможемо забезпечити безпеку та добробут працівників залізниці, які щодня роблять вагомий внесок у підтримку транспортного сполучення в нашій країні».

Також про подію – на фейсбук-сторінці IsraAID Ukraine.