Людей, зокрема, хвилювало, чи можливо буде тут залишитись і на зимовий період, адже деяким з них навіть немає куди вже повертатися: їхні помешкання або зруйновані рашистами, або знаходяться на тимчасово окупованій території. 


Молоду сім’ю турбувало питання про виплату «дитячих» відповідно до умов колективного договору. За сприяння голови дорожньої профорганізації Ярослава Афтанаса їх вже забезпечено дитячим візочком, тож чекаємо на поповнення в родині залізничників.

 

З-поміж інших звернень навіть було побажання збільшити кількість пасажиромісць в маршрутному автобусі, бо людей побільшало і усім треба якось добиратися до роботи. І хоча це питання місцевої влади і приватного перевізника, проте профспілка звертатиметься й до них.


Запитань накопичилось чимало, тому намагались приділити увагу кожному. 


Зараз головне, щоб залізничники-переселенці відчували себе в безпеці. Тому наші зусилля, насамперед, спрямовані на покращення їхніх умов для проживання. 


Робімо добрі справи разом – допомагаймо один одному! 


«А давайте ми допоможемо Вам розрахуватися за електроенергію у цьому місяці», – отакі у нас люди живуть у «Трембіті», не встигли самі трохи оговтатись, як вже поспішають на допомогу іншим. 


До речі, не залишається осторонь проблем залізничників, які стали тимчасовими переселенцями, й адміністрація АТ «Укрзалізниця». Як повідомила нам дорожня профорганізація, «Трембіту» разом з іншими пунктами проживання залізничників наприкінці травня відвідали директор виконавчий регіональної філії «Львівська залізниця» Юрій Іщук та заступник директора виконавчого регіональ¬ної філії з управління персоналом та соціальної політики Андрій Кирда.