«Рідні, близькі та колеги 31 серпня 2023 року прощалися зі своїм Героєм-захисником, двадцятичотирирічним Сергієм Цигановим, який загинув, отримавши смертельне поранення під час безпосередньої участі у бойових діях на Херсонському напрямку», – повідомив голова профорганізації пасажирського вагонного депо станції Одеса-Головна філії «Пасажирська компанія» Сергій Замниборщ.

Тіло загиблого захисника люди зустріли на колінах, схиливши у пошані голови. Його провели до батьківської хати, а після панахиди траурна процесія пройшла до кладовища, де відбулася урочиста церемонія прощання, – розповів голова первинки.

Сергій Циганов народився 11 лютого 1999 року у селі Новоборисівка Роздільнянського району Одеської області, у родині залізничника. Після закінчення Цебриковського професійного аграрного ліцею у 2017 році одразу працевлаштувався на посаду сторожа у пасажирському вагонному депо станції Одеса-Головна філії «Пасажирська компанія».

«Сергій був сумлінним і відповідальним працівником, на нього завжди можна було покластися. Він був дуже товариським і одразу став частиною нашого колективу, добрим і надійним другом для багатьох колег… Після початку повномасштабної агресії, вже 9 березня 2022 року, Сергій пішов добровольцем на фронт», – згадує голова профорганізації депо.

Сергій Замниборщ висловив матері загиблого воїна Галині Петрівні слова глибокої скорботи та співчуття від об’єднаної профспілкової організації філії «Пасажирська компанія» та профорганізації пасажирського вагонного депо станції Одеса-Головна:

«Сумуємо разом із родиною, низько схиляємо голови у скорботі… Вічна пам’ять і слава Українському Воїну, який захищав Батьківщину і кожного з нас! Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!»

Слава і вічна пам’ять Герою!