Понад тонну питної води передав «Центр продовольчого захисту» нашим спілчанам – залізничникам Криворізького регіону, який постраждав внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС. Налагоджена співпраця Профспілки залізничників і транспортних будівельників України з благодійною організацією дала можливість оперативно відреагувати.

Запит надійшов від Криворізької територіальної профорганізації: після підриву ГЕС у прифронтовому регіоні без питної і навіть технічної води залишились цілі населені пункти. І якщо технічну воду підвозить місцева влада, то питна – справді проблема, особливо для родин з дітьми.

Центр продовольчого захисту надав необхідну допомогу, 26 червня вона вже була у Кривому Розі, а звідти 6-літрові бутлі одразу відправились членам профспілки – залізничникам станцій Тік, Підстепне, Чортомлик, Нікополь, Марганець і Мирова, Апостолівської дистанції сигналізації та зв’язку, Нікопольських дистанцій колії та електропостачання; локомотивного та моторвагонного депо, ПТО експлуатаційного вагонного депо, а також місцевим працівникам філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд».

Щиро вдячні партнерам за підтримку працівників критичної інфраструктури, які продовжують працювати на прифронтових територіях навіть попри відсутність води!

Також про це – на фейсбук-сторінці благодійної організації «Центр продовольчого захисту».