10 жовтня 2024 р. на початку профспілкового заходу Голова Профспілки залізничників і транспортних будівельників України Олексій Семерунь, член правління АТ «Укрзалізниця», відповідальний за пасажирський напрям роботи компанії, Олександр Перцовський та в. о. директора філії «Вокзальна компанія» Сергій Олійник зустрілися із головами первинних профорганізацій вокзалів України, щоб  поінформувати про важливі питання, над якими триває робота, а також про вже досягнуті результати.

На установчій конференції профспілки за результатами голосування голови первинок – делегати одноголосно ухвалили рішення про створення об’єднаної профорганізації філії «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця».

Головою ОПО філії обрано Вадима Куксу, який поєднуватиме свою роботу на виборній посаді з головуванням в об’єднаній профорганізації філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця». Вадим Анатолійович має більш як 35-річний досвід роботи в пасажирському секторі, а на початку війни в 2022-му протягом кількох місяців був начальником евакуаційного поїзда напрямку Полтава-Чернівці.

За заступника ОПО філії делегати віддали голоси за менеджеру-начальнику технічного відділу філії, голові первинної профорганізації апарату філії «Вокзальна компанія» Олені Ничик. Також обрано склад профкому та його президію, ревізійну комісію.

Бажаємо новоствореній профспілковій організації успіхів та досягнень у захисті трудових прав та соціально-економічних інтересів спілчан.