Увага до пенсіонерів-залізничників, підтримка ветеранів і співпраця з ветеранськими організаціями – добра традиція нашої профспілки. У багатьох первинках організовано волонтерський рух, у рамках якого працівники залізниць допомагають колишнім колегам, із задоволенням зустрічаються з ветеранами члени молодіжних рад.

   От і в цей день у профорганізаціях відбуваються урочисті зустрічі з ветеранами, за можливості профкоми надають пенсіонерам матеріальну допомогу, навідують, організовують для них концерти, вистави, привітання. Ветерани-залізничники діляться досвідом, розповідають цікаві історії з минулого магістралі, учасники Великої Вітчизняної згадують ті буремні роки, діти війни – час повоєнного лихоліття… 

  День людей похилого віку – це добра нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей і засвідчує глибоку повагу і вдячність суспільства до найстарших представників громади. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління залізничників. 

 

Здоров’я, щастя і добра Вам, дорогі ветерани!