Понад тисячу продуктових наборів від профспілки та партнерів – Global Ukraine Rail Task Force, WE AID, United Way, Bane NOR, Rail Partners, SJ AB Лиманський дорпрофсож відправив в Покровськ.

«Покровськ – прифронтове місто, і залізничники, які тут працюють, виконують свою роботу під постійними обстрілами та попри небезпеку забезпечують безперервний процес роботи залізниці. А ще тут знайшли прихисток наші колеги, які виїхали з окупованих територій та міст, якими пролягає зараз лінія фронту. Тому ми вдячні Раді профспілки та усім партнерам за надану можливість допомогти нашим людям», – зазначила заступниця голови Лиманської дорожньої профорганізації Вікторія Мелашенко. Разом з колегами вона приїхала в Київ пакувати продуктові набори, а потім за сприяння регіональної філії «Донецька залізниця» організувала їх доставку в місце призначення.

Продукти отримали члени профспілки, які мешкають в бригадному домі, а також вразливі категорії працівників (багатодітні родини, самотні батьки, люди з інвалідністю тощо).

Допрофсож повідомив про це на своїй сторінці.