Продуктові набори від профспілки у рамках співпраці з Global Ukraine Rail Task Force, WE AID, United Way, Bane NOR, Rail Partners, SJ AB та Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia вже отримали спілчани в Дніпровському і Запорізькому регіонах та в деяких первинках Криворіжжя.

Для цього ще в березні представники дорожньої профорганізації Придніпровської залізниці, Запорізького теркому, первинних профорганізацій на чолі з заступником голови дорпрофсожу Русланою Цап приїжджали в Київ, де власноруч декілька днів пакували продукти для членів профспілки та завантажували їх у фуру.

Кому видавати продуктові набори, кількість яких, на жаль, обмежена, визначали первинні профорганізації відповідно до критеріїв благодійного проєкту.

Дніпропетровським теркомом отримані продуктові набори розподілено в первинках між тими працівниками, які, наприклад, самі виховують дитину, мають багатодітні сім’ї, залишились без житла, вимушено переселилися з місць проведення бойових дій тощо.

Сотні продуктових наборів стали суттєвою підтримкою для спілчан, які продовжують працювати у Запоріжжі та Запорізькій області, у безпосередній близькості від зони проведення бойових дій, і знаходяться у складних життєвих обставинах.

Решту наборів розподілили згідно з критеріями між окремими спілчанами первинок Павлоградського, Синельниківського, П’ятихатського, Кам’янського, Верхівцевського вузлів та декількох профорганізацій Криворіжжя.

Також про це читайте тут